Minden1Ben táskarendező



 
 Táskarendező LED lámpával. Ha még nem volt soha táskarendeződ, akkor biztosan azok közé tartozol akik egész nap a táskájukat túrják. Akik naphosszat keresnek valamit. Keresik benne a mobilt, a pénzt, a kulcsokat, a tollat, a bérletet, a számlát, a púdert, a tükröt, a szemüveget, a csokit, a telefontöltőt, a bankkártyát... Folytassam még? Aztán legalább két-három naponta kiöntöd te is az asztalra, rendet teszel benne és kezdődik minden elölről. Aki táskarendezőt használ, annak ezek a szertartások már ismeretlenek. A használatával ugyanis bármikor áttekinthető lesz a táskád tartalma és semmiért sem kell soha többé túrnod benne könyékig! A 15db különböző méretű zseb, fakk, tartó, tárca mind arra való, hogy tökéletes és fix helyet találj minden apró tárgynak, amit feltétlenül magaddal kell vigyél mindenhová. 

Tovább információ és a termék megvásárlása:

Night View - Éjjellátó szemüveg



 
 Autósok számára kifejlesztett, főként éjszakai körülményekhez javasolt védőszemüveg. A speciális lencse védi a szemet a vakító fényhatásoktól, a zavaró villanásoktól és a fárasztó csillogástól, vibrálástól. A lencsék kiszűrik a káros fényhatásokat, megszínezik a szemet fárasztó hideg fényeket, növelik a kontrasztot, ezáltal biztonságosabbá teszik a vezetést. A szem nem fárad olyan gyorsan, ráadásul élesebben és részletesebben látsz vele éjszaka is, így minden szempontból javasolt a használata télen-nyáron, esőben, ködben, napsütésben, hóesésben, akár nappal, akár éjjel is. Nemcsak hasznos, de jól is néz ki. Unisex, nőknek, férfiaknak egyaránt kényelmes viselet a csekély súlya miatt. Hosszabb távon is használható bárhol, bármilyen időjárási körülmények között!

Tovább információ és a termék megvásárlása:

Állva pisilő csajoknak



 
 Pisilő tölcsér, pisitölcsér csajoknak. Amennyiben nő vagy, akkor át tudod érezni azt a problémát, hogy nyilvános helyen, étteremben, idegen helyen milyen kínos elmenni pisilni. Ugye rá nem mersz ülni, ami érthető, mert hát nem szeretnél összeszedni semmit, így marad a guggolás, a papírozás, meg az "inkább kibírom hazáig". Ez az ötletes szerkezet azonban megoldja az összes ilyen gondodat! A segítségével állva is tudsz könnyíteni magadon, akár az ilyen szempontból irigyelt férfiak. A szilikon formát csak illeszd oda, majd a dolgod végeztével a mosdóban öblítsd el, tedd el a táskádba és már mehetsz is, minden kellemetlenség nélkül. 

Diszkrét, higiénikus, egyszerű, hordozható. Legyen a táskádban mindig!

Tovább információ és a termék megvásárlása:

Szappan rózsa



 
 Színes, illatos rózsa szappan szív alakú dobozban, masnival átkötve, kényeztető fürdőzéshez. A rózsát szórd a kedvesed köré egészben, vagy szirmonként és élvezzétek együtt a víz simogatását, ölelését, kényeztessétek egymást, vagy magatokat hangulatosan, meghitt otthoni környezetben!

Egyéb információ: 
- Szív alakú csomagolás selyem masnival
- 7cm-es virág alakú szappan
- 3db-os kiszerelés

Tovább információ és a termék megvásárlása:

Hot Huez hajkréta készlet



 
 Hajszínező kréta, káprázatos színekkel. Gyors, azonnali és tartós. Csak nyisd ki a tégelyt és fess át egy tincset! Nem kell órákat tölteni a fodrásznál, nincs színező, nincs spray. Egy egyszerű mozdulat és már kész is a divatos külső, az új frizura. Ha meguntad, egy egyszerű hajmosással kimoshatod. Hogy kéznél legyen, akár a táskádban is magaddal viheted bármelyik színt. Használhatod mindenféle típusú hajra, egy pillanat alatt csodaszép, színes frizurát tudsz varázsolni magadnak.

a csomag 4 színt tartalmaz:
- Hot pink
- Elektric blue
- Fiery fuschia
- Neon Green

Tovább információ és a termék megvásárlása:

Uniszex csősál



 
 Divatos és praktikus csősál utcai viseletre, sportoláshoz, motorozáshoz, biciklizéshez és bármilyen tevékenységhez. Nagyon sokoldalú, mondhatni univerzális ruhadarab. Kortól, nemtől függetlenül bárkinek ajánljuk! Használhatod sálként, fejpántként, maszkként, hajpántként, hajgumiként, sapkaként, de karkötőként is, éppen milyen kedved van. A minta divatos, fiatalos. Összehúzva nonfiguratív, széthúzva viszont előtűnik a divatos minta. Kiváló ajándékötlet akár karácsonyra is!





Tovább információ és a termék megvásárlása:

Jerikó rózsája a sivatagi csodanövény!








A virágot itt tudod megvásárolni: Katt ide: 


Ha hozzájutunk egy ilyen különleges csodanövényhez első lépésben áztassuk be egy tál vízbe, ami lehet kissé langyos is. Pár percen belül látni fogjuk, ahogy a növény életre kell. Ha télen a fűtés miatt és a fény hiány miatt a növény nem zöldül be, hagyjuk újra kiszáradni és csak akkor vegyük elő újra, ha van elég fény és meleg.

A Jerikót soha ne ültessük el virágföldbe, és ne tegyük a radiátor tetejére, mert tönkre megy.

 

A sivatagban egész nap süt a nap, és amikor esik az eső igen párás lesz a levegő. A vizet cseréljük alatta két –háromnaponta, és nyáron pótoljuk a nedvességet. Havonta egyszer érdemes a növényt újra kiszárítani, de ha jól érzi magát több hónapon keresztül is hagyhatjuk vízben.

A növényről érdemes tudni, hogy Afrika és Amerika forró sivatagos területein él, ahol csak ritkán esik az eső, így a növény alkalmazkodott az időjáráshoz. De ismert és kedvelt növény a kanári szigeteken is. A száraz időszakban kiszárad és egy barna száraz gumó formában vészeli át a csapadék mentes időszakot.


A szél segítségével a száraz gumók képesek nagyobb távolságot is megtenni mind addig, míg nedvességet nem találnak. Amikor esik az eső, a növény azonnal szinte percek alatt éled újjá, levelei kihajlanak és bezöldülnek. A Jerikót gyakran nevezik a pénz és a szerencse növényének is. De különleges képessége miatt a feltámadás virágának is hívják. Akár 50 év szárasság után is képes életre kelni, sőt már több ezer éves példányokat is találtak régi sírokban.

A növényt otthon is tudjuk szaporítani, ha már, rendelkezünk egy nagyobb példánnyal, egy éles késsel vágjuk ketté a tövet, így már rögtön két növényt kapunk.

A virágot itt tudod megvásárolni: Katt ide: 


Habos csokoládészelet – varázslatos krém, fenséges finomság a mindennapokra!


Ajánld ismerőseidnek! 





Hozzávalók

5 tojás
20 dkg liszt
10 evőkanál cukor
1 tasak sütőpor
3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
2 dl tej
5 evőkanál olaj


A krémhez:
5 dl habtejszín
2 evőkanál porcukor
2 kis tasak zselatin
6 dkg mazsola
2 barack (befőtt)

A tetejére:
16 dkg tejcsokoládé
1 teáskanál vaj


Elkészítése
A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, kakaóval, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tejet és az olajat, beleforgatjuk a habot. Papírral bélelt formába, vagy tepsibe öntjük a tésztát és 180 fokos sütőben nagyjából 30 perc alatt megsütjük. Megcsináljuk a krémet: a habot felverjük, hozzáadjuk a porcukrot. A zselatint az előírás szerint kevés vízben feloldjuk és a habhoz adjuk, közben robotgéppel kavargatjuk. A mazsolát és a lecsöpögtetett barackdarabokat apróra vágjuk és a habhoz adjuk. A kihűtött tésztát kettőbe vágjuk. A krém felét az egyik lapra kenjük, a másik felét a másikra. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk és mikor már éppen csak langyos, a hab tetejére kenjük. Amikor a csokoládé megszárad, szeletelhetjük.



Forrás itt található:

Te is emlékszel még rá?



Finom szelet









Hozzávalók
7 tojásfehérje
20 dkg cukor
10 dkg finomliszt
5 dkg darált háztartási keksz
5 dkg összevágott dió



Krém:
7 tojássárgája
8 evőkanál cukor
2 csomag vaníliás pudingpor
8 dl tej
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor

Szükséges még:
1 csomag négyzet alakú háztartási keksz
kb. 2 dl tej
1 csomag vaníliás cukor
3 dl habtejszín


Elkészítése

A tésztához a tojások fehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, még ezzel is verjük egy kicsit, közben a lisztet és a darált kekszet összekeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk.
Ezt a masszát öntjük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, megszórjuk darabos dióval és 180°C-ra előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját a cukorral jól kikavarjuk, a 2 csomag pudingot hozzáadjuk, és a tejjel felfőzzük.
A megfőtt krémbe daraboljuk a margarint, belekeverjük a porcukrot és a vaníliás cukrot. 
A vaníliakrém felét a tésztára kenjük, a másik felébe bele kavarjuk a kakaót.
A krém tetejére rakjuk, vaníliás tejben megáztatott háztartási kekszet, erre kenjük a kakaós krémet, majd a tetejére felvert tejszínhabot simítunk. 


Control Clip melltartópánt kapocs



 
 Eltünteti a kilátszó pántokat és emeli a kebleket! Vedd a kezedbe az irányítást! A kapocs egyszerűen felhelyezhető, a pántokat stabilan összefogja, aminek kettős hatása van. Egyrészt eltünteti a vállakról a pántokat, így észrevétlen marad kivágott, nyári ruháknál, blúzoknál, topoknál. E mellett meg is emeli a kebleket, így látványosabb, nagyobb, gyönyörű dekoltázst varázsol kisebb, vagy közepes méretnél. Nagyobb méretnél tehermentesíti a vállat és egyenletesen elosztja a terhelést háton, így a melltartó sokkal kényelmesebb lesz, ezáltal javul a testtartás. Megszünteti az általában kellemetlen, fájdalmas bevágásokat a vállon és nem engedi egyáltalán lecsúszni a pántokat. Tökéletes viselet alkalmi ruhákhoz, de sportoláshoz is. Mindennapi viseletre is ajánlott. Egyszerű és ötletes kiegészítő. Ha egyszer kipróbálod, folyamatosan ott lesz a fehérneműs fiókodban! 

A csomag tartalma:
3db Control Clip melltartó kapocs:
1db fekete - 1 db fehér - 1db átlátszó

Tovább információ és a termék megvásárlása:

Bámulatos diós csokoládészelet










Hozzávalók

4 tojásfehérje
125 g cukor
100 g darált dió
1 evőkanál liszt
fél teáskanál szódabikarbóna



A krémhez:
4 tojássárgája
1 tojás
125 g cukor
25 g cukrozatlan kakaópor
100 g vaj

A tetejére:
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanál vaj
6 dkg vágott dió


Elkészítése

 A tojásfehérjéből kemény habot verünk, a cukrot is belekavarjuk. A diót, a szódabikarbónát és a lisztet összekavarjuk, a habhoz adjuk. Sütőpapírral bélelt 35/45 cm-es tepsibe simítjuk a masszát és 170 fokos sütőben nagyjából 20 perc alatt megsütjük. A krémet is megcsináljuk. A tojássárgáját az egy egész tojással kikavarjuk, a cukrot és a kakaót is hozzáadjuk, vízgőz fölött addig kavarjuk, amíg teljesen sűrű lesz. A krémet hagyjuk kihűlni. A habot kikavarjuk és kanalanként hozzáadjuk a hideg krémet. A lapot három egyenlő részre vágjuk és megkenjük a krémmel. A csokoládét felolvasztjuk a vajjal és a tészta tetejére kenjük, a vágott diót rászórjuk, hűtőbe tesszük fogyasztásig.


Forrás itt található:

Csokoládés meggyes - joghurtos kocka


Ajánld ismerőseidnek! 





Hozzávalók

4 db tojás
4 ek. hideg víz
20 dkg porcukor
18 dkg liszt
2 dkg kakaópor
1 vaníliás cukor
1 tk. sütőpor
1 ek. olaj

A krém hozzávalói:

2 csg epres pudingpor (főzős)
2 ,5 dl tej
2,5 dl meggybefőttlé
4 ek. cukor (vagy ízlés szerint)
350 gr natúr joghurt
2,5 dl habtejszín
1 ek. zselatin
1 üveg magozott meggybefőtt

A tetejére:
5 dkg olvasztott csokoládé


Elkészítése

A piskóta elkészítése:

A tojásokat ketté választjuk.
A fehérjéket a hideg vízzel jól felverjük,apránként adjuk hozzá a cukrokat ,kemény habbá verjük.
A lisztet a kakaóporral,sütőporral összekeverjük.
A cukros kemény habhoz házzá keverjük a tojássárgákat,majd az olajat és a kakaóval ,sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon megsütjük.
A sütő ajtóját nem nyitogatjuk!

Krém készítése:
A pudingporokat a cukorral,tejjel,meggylével simára keverjük és felfőzzük,majd kihűtjük.
Hozzákeverjük a joghurtot .
A meggyet botmixerrel pürésítjük.
A tejszínhabot keményre verjük.
A zselatint fél dl langyos vízben feloldjuk.
Ezután hozzá keverjük a kipürésített meggyet,a zselatint és a tejszínhabot.
Együtt jó habosra ,krémes állagúvá verjük.
A tésztalapra simítjuk,hűtőbe tesszük 1 órára és olvasztott csokoládét csurgatunk a tetejére.


Forrás itt található:

Mennyei finom sütés nélküli csokoládés vaníliás kocka! Édes, krémes csoda!







Hozzávalók
70 dkg háztartási keksz
5 dkg darált dió
5 dkg mazsola
25 dkg cukor
2 dl víz
10 dkg vaj
3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
rumaroma




A krémhez:
1 csomag vaníliás pudingpor
5 evőkanál cukor
3 dl tej
20 dkg vaj

A tetejére:
20 dkg étcsokoládé
1 dl habtejszín


Elkészítése
A kekszet ledaráljuk, a darált dióval, kakaóporral és a mazsolával összekeverjük, rumaromával ízesítjük. A vajat, a cukrot és a vizet egy edénybe öntjük, lassú tűzön szirupot főzünk belőle, a kekszre öntjük. Ha túl keménynek tűnik, nem könnyű dolgozni a masszával, adunk hozzá pár evőkanál tejet. A masszát összekeverjük és sütőformába simítjuk. Minél kisebb formát használunk, annál magasabb lesz a sütemény. A pudingport, a cukrot és a tejet egy edénybe öntjük és a szokásos módon megfőzzük. Azért főzzük 3 dl tejjel, hogy sűrű legyen. Mikor elkészült, kihűtjük és a vajjal krémesre keverjük, majd a kekszre kenjük. Az étcsokoládét darabokra tördeljük, hozzáadjuk a nem felvert tejszínt és felolvasztjuk, a süteményt bevonjuk vele. Hűtőbe tesszük, amíg kissé megszilárdul és szeletelhetjük is.



Brownie










Hozzávalók


4 tojás
300g cukor
200g vaj
200g étcsokoládé
150g liszt
fél kiskanál só
Fél kiskanál őrölt kávé
csipet csili
50g kakaópor
negyed teáskanál sütőpor

Elkészítése


Elkészítései idő: nettó 25 perc, bruttó 35 perc

A tojásokat és a cukrot egy tálba teszem, habosra keverem. Eközben a csokit és a vajat gőz fölött megolvasztom. Egy tálban összekeverem a lisztet, a sütőporral, csilivel, kakaóporral, sóval kávéval. Ha a csoki-vaj keverék megolvadt, hozzáöntöm a tojásos cukrot és a lisztet. Elkeverem, de csak annyira, hogy homogén masszát kapjak. Tepsibe sütőpapírt teszek, arra öntöm. 

A tepsi mérete akkor jó, ha a tészta egy-másfél ujjnyi vastagra terül szét. 175 fokos sütőben kb. 23 pecig (+/- 3 perc) sütöm.

Tiramisu :

Hozzávalók:
4 nagyon friss tojás,
3 cs.vaníliás cukor,
3 ek.k.cukor,
50 dkg mascarpone (natúr tjszínes krémsajt),
1-2 evőkanál martini vagy konyak,
kb.40 db babapiskóta,
a piskóta áztatásához:3 dl erős feketekávé,
7-8 evőkanál kristálycukor,egy kupica konyak.
a tetejére:2-3 ek.cukrozatlan kakaópor.

Elkészítés:
A tojások sárgáját a kétféle cukorral habosra kavarjuk.Akkor jó,ha a cukor elolvadt,a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű.A jól lehűtött krémsajtot hozzáadjuk,majd a martinival vagy konyakkal ízesítjük.A tojások fehérjét kemény habbá verjük és lazán a sajtos krémbe forgatjuk. A babapiskóta áztatásához a hideg kávét a cukorral meg a konyakkal összekeverjük.A piskóta felét egyesével néhány másodpercre beleforgatjuk,majd amikor megszívta magát,kissé lecsöpögtetve,egy rétegben tálcára rakosgatjuk.

Esetünkben , megsütjük a bownie-t majd megkenjük krémmel , majd lerakunk egy réteg babapiskótát, és innentől úgy készítjük el mintha simán tiramisut csinálnánk amíg el nem fogy az össze hozzávaló.
Kakaóporral megszórjuk majd hűtőbe tesszük !



Forrás itt található:

Puncs szelet – Valami isteni szuper szépség










Hozzávalók
 75 dkg liszt
1 tasak sütőpor
25 dkg porcukor
35 dkg margarin
2 tojás
2 evőkanál tejföl
2 evőkanál baracklekvár (a kenéshez)



A töltelékhez:
a vastagabb tésztalap
15 dkg vaj
6 dkg porcukor
6 evőkanál baracklekvár
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
rumaroma

A tetejére:
1 csomag puncsos pudingpor
4 evőkanál cukor
3 dl tej
6 dkg vaj
rumaroma


Elkészítése

A lisztet, a sütőport, a porcukrot összedolgozzuk a margarinnal. A tojást, tejfölt is hozzáadjuk, meggyúrjuk a tésztát. Majd három adagra osztjuk. Két kisebb és egy nagyobb adagra van szükségünk. Vajazott tepsi hátulján kinyújtjuk a lapokat és 170 fokos sütőben nagyjából 12 perc alatt megsütjük őket. Az egyik lapot, megkenjük a két evőkanál baracklekvárral, erre kerül a töltelék. A vajat a cukorral, kakaóporral kikavarjuk, hozzáadjuk a lekvárt és a rumaromát. A vastagabb lapot apróra tördeljük és belekeverjük, ráhalmozzuk a lapra, figyeljünk rá, hogy egyenletesen oszlassuk el, majd befedjük a másik tésztával. A pudingport a cukorral és a tejjel a szokásos módon megfőzzük, majd kihűtjük. A vajat habosra kavarjuk, a kihűtött pudingot lassan hozzáadjuk, rumaromával ízesítjük. Ha pirosabb krémet szeretnénk, keverhetünk hozzá egy evőkanál málnaszörpöt, vagy meggylevet. A sütemény tetejére kenjük a pudingos krémet, egy éjszakán át pihentetjük, hogy a lapok megpuhuljanak.




Tejszínes csokoládékocka – sütés nélkül! Szenzációs ez a krém!


Ajánld ismerőseidnek! 





Hozzávalók
35 dkg háztartási keksz
10 dkg darált dió
10 dkg apróra vágott mogyoró
2 dl tej
16 dkg vaj
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
2 evőkanál cukor
2 teáskanál rumaroma



A krémhez:
2 csomag tejszínes pudingpor
7 dl tej
3 evőkanál cukor
20 dkg vaj
2 evőkanál porcukor
A tetejére
20 dkg tejcsokoládé


Elkészítése
A kekszet ledaráljuk és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a diót és a mogyorót is. A vajat, a cukrot, a kakaóport és az aromát is hozzáadjuk és a kezünkkel jól összedolgozzuk. A tejet meglangyosítjuk és lassan hozzáöntjük, csak annyit adjunk hozzá, hogy a massza jól formázható legyen. A keksz minőségétől függ, mennyi tejet fog felszívni. A masszát tortaformába simítjuk. Minél kisebb formát használunk, annál magasabb lesz a sütemény. Hűtőbe tesszük, amíg megcsináljuk a krémet. A pudingport, a cukrot és a tejet egy edénybe tesszük és a szokásos módon megfőzzük, majd kavargatva kihűtjük. Azért használunk ilyen kevés tejet, hogy sűrű és ízes legyen a puding. A vajat a porcukorral krémesre kavarjuk és a hideg pudingot lassan hozzákavarjuk. A kekszes alapra halmozzuk a krémet. A csokoládét felolvasztjuk, langyosra hűtjük és a puding tetejére öntjük, elsimítjuk rajta. Hűtőbe tesszük és mikor a csokoládé megkeményedik, szeletelhetjük.  


Forrás itt található: